Ит Лидери

Campus X среща стартиращи компании с потенциален инвеститор

Computer World

Campus X организира събитие на тема „Venture Capital 101“, което ще запознае български стартиращи компании с фонда за рисков капитал Speedinvest. Срещата ще се проведе на 7 ноември от 18:30 до 19:30 ч. в сградата на Campus X.

Участниците в събитието ще научат повече за плановете за инвестиции в България и региона на Speedinvest – австрийски фонд за рисков капитал, управляващ близо 200 млн. евро, с фокус върху стартиращи технологични компании в начален стадий. 

Последните тенденции в рисковите инвестиции, най-добрите практики и често срещани грешки, които предприемачите допускат при търсене на външно финансиране, ще бъдат представени от ръководител „Стратегически проекти“ в Speedinvest Феликс Фалтин.

Преди събитието компаниите ще могат да се срещнат персонално с Фалтин, за да представят своите бизнес планове и да обсъдят възможностите за финансиране от страна на Speedinvest. Входът е свободен, но местата са ограничени и затова е необходимо желаещите да се регистрират и да си запазят час за срещата от сайта на Campus X.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X