Ит Лидери

Bain & Company и Endava влизат в стратегическо партньорство

Computer World

Международната компания за ИТ услуги Endava, която има развоен център в София, и един от световните лидери в областта на управленското консултиране - Bain & Company - влизат в стратегическо партньорство на глобално ниво. Двете организации ще обединят експертизата си, за да предложат на клиентите си оптимални решения в процеса на дигитализация на бизнесите.

Партньорството Bain-Endava цели да предостави на организациите дълбоки познания и умения за развитието на бизнес и технологичните стратегии, създаването на продукти, разработването и внедряването на технологии и свързаното с това управление на организационната промяна. Така клиентите получават експертна помощ за успешни трансформации и дигитализация на бизнеса.

Сериозната инженерна експертиза на Endava и опитът в намиране на работещи решения в сложната интеракция между дигитални продукти допълват съвършено начина на работа на нашия екип. Вярваме, че това ще доведе до разработването на водещи технологични продукти и платформи в различни индустрии”, коментира Пол Мийхан, регионален управляващ директор на Bain & Company за Европа, Близкия Изток и Африка.

С 14 развойни центъра в Централна Европа и Латинска Америка и офиси в близост до клиентите в Северна Америка и Западна Европа, както и екип от над 4 800 специалисти, партньорите ни от Endava ще ни помогнат да представим все по-значещи решения за клиентите ни”, допълва той.

Партньорството ни с Bain & Company ще ни помогне да предложим цялостни решения за трансформация на клиентите ни. Бизнес стратегиите ще дадат необходимата основа за дизайн и разработка на новото поколение дигитални продукти и платформи за успешната промяна на бизнесите.”, категоричен е от своя страна Джон Котерел, главен изпълнителен директор на Endava.

Допълнителен знак за сериозния ангажимент към партньорството е решението на Bain & Company да придобие дял в Endava чрез участие в първичното публично предлагане на акции на борсата в Ню Йорк през юли тази година. От своя страна Endava ще стане част от Bain Alliance Ecosystem – партньорска мрежа, предлагаща достъп до инструменти и технологии, които екипа на Bain използва, за да помогне на клиентите да постигат изключителни бизнес резулати.

 

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X