Ит Лидери

Софтуерният разработчик SBTech България отвори нов офис в София

Владимир Владков

SBTech, световен разработчик на софтуер за спортни залагания в регулирания сектор „iGaming”, отвари свой нов офис в София, като в него е заложено много върху спорта. В региона компанията има над 1100 служители, 750 от които са в България.

В новия офис ще работят около 500 души от екипа на SBTech в София. „Пространството отговаря на динамичния характер на компанията и дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда“, заявиха от компанията.

В новия офис ще бъдат разположени отделите „Връзки с клиенти“ и „Разработване и внедряване“ на SBTech, които работят с разнообразни технологии, включително ReactJS, NodeJS, .NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB, C#.

„Ние, в SBTech, наемаме най-добрите специалисти и им даваме възможност да станат още по-добри. Нашите служители са най-важният ни актив и правим всичко възможно да им осигурим най-добрата работна среда, в която да се развиват“, сподели Ричард Картър, главен изпълнителен директор на SBTech.

В новото работно пространство са разположени игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали, посветени на световноизвестни спортни първенства, включително Уимбълдън, Шампионска лига и НБА (Национална баскетболна асоциация).

Неотдавна компанията получи наградата за най-добър софтуер за залагания в реално време („Best In-Play Betting Software”) за трета поредна година и бе определена за „Най-добър доставчик на спортни залози за 2018“ на гейминг наградите за Централна и Източна Европа.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X