Ит Лидери

20 лектори ще представят 18 лекции на конференцията HackConf 2018

Владимир Владков

На 15 и 16 септември т.г. (събота и неделя) софтуерни разработчици, любители и ентусиасти от България и Европа ще се съберат в Sofia Tech Park на традиционната конференция HackConf, организирана за четвърта поредна година. Стартирала през 2015 г., конференцията HackConf вече е очаквано от ИТ бранша събитие.

В рамките на двата конферентни дни и в деня с практически насочени работилници участниците ще се срещнат с международни лектори и експерти от областта. За първи път събитието ще бъде изцяло англоезично и очаква гости от страната и чужбина.

20 лектори ще представят 18 лекции с различна насоченост като софтуерна разработка, уеб разработка, стартиране на успешен бизнес, теми от геймърската индустрия и др.

Сред лекторите са Иван Ванков, главен архитект на блокчейн технологии в CognitionFoundry, Мариан Маринов от SiteGround, Радослав Станков от Product Hunt, технически специалисти от Financial Times, Благовест Тасков, водещ разработчик на V-Ray GPU в Chaos Group, Джим Кимбал от HedgeServ, Анета Петкова, QA специалист в SumUp и др.

“HackConf цели да покаже всички аспекти на софтуерната разработка, без да се фокусира върху конкретна технология”, споделят организаторите от HackBulgaria.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X