Ит Лидери

АРДЕС с нов компютърен магазин в София

Computer World

Доставчикът на компютърна техника за българския пазар „АРДЕС Информационни Технологии“ ЕООД откри нов магазин в София. В него се предлагат всякакъв тип настолни и преносими компютри, както и аксесоари за тях, като основният акцент пада върху геймърските конфигурации и периферия.

 

 

Разположен на обща площ от 650 кв. метра в непосредствена близост до метростанция „Мусагеница“, магазинът разполага с изложбена зала, където всеки посетител може да види и изпробва на живо желания продукт, сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките, а изложените продукти надхвърлят като стойност 1 милион лева.

Новият магазин предлага изключително разнообразие от техника – от смартфони до скъпи геймърски конфигурации, които са налични и достъпни за нашите клиенти. Освен че ще могат да избират сред няколко хиляди лаптопа, те ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, коментира инж. Димитър Димитров, управител на „АРДЕС“ ЕООД, и добавя: „Ние познаваме изключително добре бизнеса с компютри и периферия и сме готови да помогнем на всеки клиент да избере най-подходящия модел според своите изисквания и бюджет. Радвам се, че можем да предложим на всеки възможност да види и сравни на живо различните модели, за да направи най-подходящия избор“.

 


АРДЕС с нов компютърен магазин в София

© Computer World, Computerworld.bg

 

Освен хардуерни продукти, магазинът ще предлага още софтуер и сервизни услуги, както и допълнително застраховане на компютърната техника, покриващо всякакви рискове.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X