Ит Лидери

А1 предлага мобилен дигитален портфейл

Computer World

Мобилно приложение, което позволява изпращане и получаване на пари между неговите потребители , безконтактно плащане с Android смартфон, плащане чрез IBAN, on-line плащане, плащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други стартира A1. Продуктът се казва A1 Wallet и вече е достъпен в Google Play Store, като скоро се очаква да бъде наличeн и в App Store.

Към А1 Wallet клиентите получават 2 безплатни виртуални карти, с които ще могат да пазаруват онлайн. Дигиталният портфейл няма да има месечен и годишен абонамент за обслужване, подчертават от телекома. Клиентите на A1 обаче ползват до 50% отстъпка от таксите за транзакции.

От там обясняват още, че приложението е подходящо за онези, които търсят удобство, бързина и сигурност за своите електронни разплащания. Не са необходими обаждания към банки за блокиране, отблокиране и промяна на лимити.

Приложението предлага безплатно незабавно изпращане на пари между потребители на A1 Wallet, както на територията на страната, така и извън нея. Клиентите на услугата могат и да получават заплатата си в своя дигитален портфейл чрез индивидуален IBAN. 

Сигурността на профила, сметката на клиента и паричните средства са защитени чрез двуфакторна оторизация, заключване на приложението с пръстов отпечатък или персонален код и криптиране на данните.

До края на септември всеки клиент, който ползва приложението и изпрати предложение за подобрение на услугата, ще получи еднократен бонус от 1000 MB мобилен интернет.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X