Ит Лидери

Google Developers Community Roadshow пристига в София на 21 юни

Computer World

Всяка година екипът на Google Developers организира „пътуващи шоута”, в рамките на които представители на компанията посещават университетски и технологични паркове, за да се срещнат с разработчици и стартиращи бизнеси от различни държави. Това лято екипът обикаля 10 страни и 14 града в Европа с цветен автобус, като на 21 юни той ще спре в София.

„Във всеки от градовете, в който ще спрем, ще се срещнем с вас – програмисти и тех-ентусиасти, за да поговорим за вашите страсти и планове и каква подкрепа е най-ценна за вас.”, пишат от Google.

От своя страна компанията използва тези събития, за да разкаже повече за това как подкрепя ИТ общностите по света. „Нашите експерти ще проведат семинари на теми като „Създаване на интелигентни неща с Android Things” и „Машинно обучение с Tensorflow". Освен това ще имате възможност да се срещнете с Google Developer Groups, които ще ви разкажат как да станете част от тази и други общности, поддържани от Google.”, обясняват още от компанията.

Автобусът на Google Developers ще бъде в София Тех Парк, като желаещите да посетят събитието трябва да се регистрират на този линк. Детайлна програма на софийското събитие може да намерите тук.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X