Ит Лидери

Coca-Cola открива в София развоен център за интелигентни технологии

Владимир Владков

Нов регионален развоен център за информационни технологии открива в София Coca-Cola в края на май. Центърът ще предоставя високоефективни бизнес решения за компанията на глобално ниво. Основните сфери на дейност на новия център ще бъдат софтуерни решения за системен анализ и разработване на програми, анализ на данни, мобилни приложения, обучения, роботика, инфраструктурна и информационна сигурност.

По повод на откриването на център в България пристига Бари Симсън, изпълнителен вицепрезидент и главен изпълнителен директор по информационните технологии на компанията Coca-Cola. Той ще се срещне с представители на ИТ общността в България по време на специално организирано събитие под мотото „Дигиталното бъдеще на бизнеса”.

На 29 май в София Ивент Център Бари Симсън ще представи дигиталната стратегия на компанията, чрез която тя постига своята лидерска позиция, ангажирайки потребителите с иновативни подходи и ефективни бизнес операции. Университетски преподаватели, студенти и младежи, представители на институции, неправителствени организации ще имат възможността да присъстват на срещата, организирана в партньорство с Американската търговска камара и Икономедиа България, като част от програмата на най-големия дигитален форум в региона – Digitalk.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X