Ит Лидери

Ивайло Славов от BULPROS оглави Българската аутсорсинг асоциация

Владимир Владков

Ивайло Славов, съосновател на BULPROS, бе избран за председател на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) на извънредно общо събрание на организацията. На него беше гласуван и новия управителен съвет, в който влизат досегашните членове Мая Миланова, генерален мениджър на Cargotec, и Пламен Цеков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. Освен Славов, новите членове на борда са Стефан Бумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на БАА, и Илия Кръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro.

„Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциация в гласа на аутсорсинг и технологичния сектор в диалога с държавата и с образователната система. Виждам потенциал асоциацията да се превърне в регионален лидер за индустрията в Югоизточна Европа“, обясни Славов.

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове както в световноизвестни международни компании, така и като предприемач.

През 2010 г. със свои партньори основава BULPROS и за около 8 години компанията се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологичния сектор, според класациите на Deloitte Technology Fast 50 в Централна Европа и Technology Fast 500 в Европа, Близкия изток и Африка. Ивайло Славов е член и на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

Петата годишна конференция на БАА ще се проведе на 8 юни 2018 г. край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. За събитието пристига световноизвестният изследовател на дигиталната трансформация Тим Коул. Сред панелистите, потвърдили участие, са футуристът Петър Иванов, експерт по виртуални екипи Дарина Пенева, управляващ директор на Stanton Chase, Добромира Манасиева, HR на Experian България, Елиас Ван Херваарден от Deloitte, Ивайло Генов, главен технологичен директор на Concord САЩ, Марк Робинсън, автор на регионалния доклад на Colliers за BPO/SSC сектора в Централна и Източна Европа, Тони Макмъри, управляващ директор на Ingram Micro Global Business Services и др. Те ще направят обзор на развитието на сектора и ще очертаят перспективите за развитието му, дискутирайки теми като „Дигитална визия за аутсорсинг индустрията“, „Иновации и аутсорсинг“, „Добавена стойност или спестени разходи“. На 8 юни ще бъдат връчени и годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг на БАА и БАСКОМ. Победителите ще бъдат излъчени от авторитетно международно жури

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X