Ит Лидери

Солитрон с дистрибуторска награда от Dell EMC

Computer World

Родната компания Солитрон (Solytron) бе отличена за най-добър дистрибутор с добавена стойност (value added distributor) от Dell EMC за региона на Югоизточна Европа. Церемонията се състоя на 12 април 2018 г. в Любляна, Словения, като наградата получиха Калина Георгиева и Димитър Димитров, продуктови мениджъри на Dell EMC в Солитрон.

„За нас е чест, че спечелихме едно от най-големите отличия в конкурса – сподели Ралица Килиан, Изпълнителен директор на Солитрон. – Този успех е резултат от труда и професионализма на екипа, а признанието от страна на Dell EMC още повече ни мотивира да продължаваме да ставаме все по-добри!“

Партньорството между родния дистрибутор на информационно и комуникационно оборудване и ИТ компанията EMC датира от 2008 г. В началото на 2017 г. Солитрон получи статуте на value added дистрибутор и обогати портфолиото си със сървъри и мрежово оборудване на Dell EMC.

Солитрон е на пазара вече 27 години и има в портфолиото си над 50 световни марки. През 2017 г. компанията регистрира ръст за шеста поредна година, като за 2017 той бе 8,7%. В резултат на тази експанзия и на професионалнотo покритие на всички канали на дистрибуция, пазарен дял е 30 на сто, посочват от дистрибутора.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X