Ит Лидери

Успешни практики от България ще бъдат представени на Oracle Industry Connect 2018

Computer World

 

Успешни практики от България ще бъдат представени по време на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които обменят идеи, технологична експертиза и знания как се идентифицират и решават сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера.

Изпълнителните директори на българската компания „Сирма Бизнес Консултинг” Цветомир Досков и Величко Тодоров ще се включат в панела „Финансови услуги“. Те ще разкажат за своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE у нас и в региона, както и проектите за ъпгрейд на FC 12. Също така те ще разгледат примери за облачни иновации при финансовите услуги, ще разкажат за своите нови идеи и модели в обслужването, за прилагането на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието.

В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията. Те ще представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X