Ит Лидери

ERP.BG се присъедини към ИКТ Клъстер – Бургас

Computer World

Софтуерната компания ERP.BG се присъедини към ИКТ Клъстер – Бургас – организация, която работи за насърчаване, подкрепа и развитие на сътрудничеството между всички бизнеси, училища и държавни институции в областта на информационните и комуникационните технологии, за създаване на благоприятни условия за тяхното развитие, повишаване на тяхната конкурентоспособността на национално и международно ниво.

България е предпочитана дестинация за международни компании, работещи в областта на високотехнологичната индустрия, не само високото ниво на технологична експертиза, но и поради ниската цена на разработването и доставката на комплексни услуги от софтуерни и аутсорсинг компании.

ИКТ Клъстер – Бургас активно работи за насърчаване, подкрепа и развитие на сътрудничеството между всички бизнеси, училища и държавни институции в областта на информационните и комуникационните технологии, за създаване на благоприятни условия за тяхното развитие, повишаване на тяхната конкурентоспособността на национално и международно ниво.

Заедно с ИКТ Клъстер – Бургас ERP.BG ще работи по партньорска мрежа NetProject, която компанията развива през последните две години. Тя дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера. ERP.BG осигурява на партньорите си необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти.

„Приветстваме ERP.BG в семейството на ИКТ Клъстер - Бургас и сме сигурни, че съвместната ни работа ще допринесе за успешното развитие, както на бизнеса, така и на човешкия потенциал в сектора на информационните и комуникационни технологии в България“, сподели Петко Георгиев, управител на ИКТ Клъстер - Бургас.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X