Ит Лидери

Siemens и „Старт Инженеринг” ще партнират при автоматизацията за енергетиката

Computer World

Siemens България и „Старт Инженеринг” АД подписаха споразумение за сътрудничество в областта на релейните защити и системите за автоматизация в енергетиката. По силата на договора „Старт Инженеринг” АД ще предлага на клиентите си решения за релейни защити, качество на електрическата енергия и автоматизация на подстанции въз основа на продукти и системи на Siemens.

От страна на Siemens за работата в рамките на партньорството ще отговаря корпоративното направление "Енергиен мениджмънт".

Чрез споразумението „Старт Инженеринг” може да предлага системни решения на базата на продуктовата гама на Siemens - Digital Grid - след съответното обучение, квалификация и сертифициране”, обясни инж. Таньо Караиванов, ръководител на направлението.

Благодаря на „Старт Инженеринг”, че за пореден път избраха нашите продукти и експертиза. Споразумението надгражда дългогодишните ни отношения на сътрудничество и специално партньорство, намерили реализация в множество успешно осъществени съвместни проекти”, заяви главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова по време на церемонията по подписване на споразумението.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X