Ит Лидери

DISTREE провежда изследване сред дистрибуторите и търговците в EMEA

Computer World

Проучване, което трябва да хвърли светлина върху продажбите, увереността на търговците, финансовите тенденции и нагласите към продуктовите категории стартираха организаторите на ежегодното технологично изложение DISTREE EMEA. Срокът за участие в него е до 10 януари 2018 г., като за целта трябва да се попълни специална онлайн анкета.

По думите Лиъм МакШери, маркетинг директор в DISTREE Events, изследването ще допълни други подобни допитвания, които ще осигурят обширен поглед върху регионалните и световните тенденции. Също така резултатите от него ще окажат и влияние върху програмата на самото изложение DISTREE EMEA, което ще се проведе от 6 до 9 февруари в Монако. 

Лиъм МакШериМакШери подчертава, че отговорите в анкетата са строго конфиденциални. Участниците в нея ще получат екслкузивен ранен достъп до резюмирани основни изводи по време на DISTREE EMEA 2018.

Организаторите очакват да съберат на изложението аудитория от около 400 дистрибутора от над 50 страни от региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). То покрива широка гама от потребителска електроника, включително продукти за гейминг, лайфстайл, мобилни устройства и аксесоари за тях, умен дом, потребителски ИТ продукти и др.

DISTREE EMEA ще се проведе за 16-та година. Както и минали години основният фокус на изложението ще са B2B контактите. Онлайн порталът на събитието предлага информация за гостите като всеки може и да заяви желание за среща на четири очи с онези, които са най-близо до неговите конкретни бизнес нужди.

DISTREE Events организира общо пет изложения. Освен EMEA списъкът включва още DISTREE Middle East, което ще се състои от 22 до 24 април в Дубай, Обединени арабски емирства, DISTREE APAC (8-10 ноември, в Сингапур), DISTREE Russia (от 30 май до 1 юни, Санкт Петербург, Русия), както и DISTREE #Connect, което ще се състои в Париж, Франция, на 8 и 9 март.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X