Ит Лидери

23 хил. души на изложението СИХРЕ 2017

Computer World

22 893 са посетили тазгодишното издание на изложението СИХРЕ, което се проведе в Интер Експо Център от 8 до 11 ноември. На него бе показано модерно оборудване за ресторанти, хотели и СПА, високи технологии и богата съпътстваща програма. Събитието, организирано от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа), събра професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори, които обменяха идеи, споделяха опит и се състезаваха.

СИХРЕ се проведе паралелно с изложенията за хранително-вкусовата промишленост Месомания, Дертът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк. СИХРЕ предложи на посетителите професионално кухненско оборудване, софтуер, посуда, хотелска козметика и дизайнерски решения.

Според органзиаторите СИХРЕ се е затвърдило като платформа за създаване на контакти, развитие на бизнеса и запознаване с новите технологии. Хотелиерите и ресторантьорите имаха на разположение качествени решения за услугите, които предлагат, а управителите на заведенията можеха да се запознаят с най-новите технологии, софтуерни решения и професионално оборудване, които могат да внедрят в дейностите си. Управители, собственици на търговски вериги и заведения и навлизащите в бизнеса проследиха актуалните тенденции и научиха подробности за бъдещото развитие на сектора.

В рамките на СИХРЕ 2017 се проведе вторият кулинарeн форум GastronomiX. През втория изложбен ден бе излъчен победителят в националната квалификация Bocuse d’Or България 2017 – шеф Никола Николов. Той ще представи страната ни на европейските квалификации в Торино и при успех ще отиде на големия финал в Лион.

В лекциите на GastronomiX PRO български и световни авторитети в професионалната кухня и ресторантьорството предаваха знанията си на младите си колеги. Присъстващите имаха възможност да научат за тайните на различни храни и продукти и да се запознаят с тенденциите в професионалната кулинария.

За първи път в рамките на изложението се проведе и събитието за храна и вино WiFo, на което бе споделено мнението, че в България се повишава културата за консумация на напитката.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X