Ит Лидери

Предстои изложението СИХРЕ 2017

Computer World

Решения за хотели и ресторанти, както и други технологични предложения за хранително-вкусовия сектора ще бъдат показани по време на изложението СИХРЕ 2017, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Сред тях ще е система за софтуерно управление на търговски обекти. Програмата е с единна инсталация и чрез различни настройки се изгражда дизайн, подходящ за съответния обект. Тя съдържа необходимите модули за управление на ресторанти, хотели, магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи и обувки, борси за търговия на едро и други. 

На изложението ще бъдат показани и високотехнологични решения за готвене. Сред тях е системата VarioCooking Center multificiency, която комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. Посетителите могат да открият и фритюрника под налягане BROASTER – с технология за приготвяне на храните при контролирано налягане в херметична среда.

Друг интересен продукт е конвектоматът SelfCookingCenter. Системата за готвене пече на грил, пържи, пече, задушава на пара, сотира, бланшира и пошира; освен това може и да комуникира с потребителя. Производителят Rational предлага функция „ConnectedCooking“, чрез която кулинарите могат да управляват всички свързани устройства бързо и лесно с помощта на компютър, смартфон или таблет. 

СИХРЕ се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) и се провежда паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X