Ит Лидери

Високи технологии и интегрирани решения на СИХРЕ 2017

Computer World

Всоките технологии не подминават и сектора на хотелиерския бизнес, ресторантьорството, кетъринга и СПА оборудването, подчертават организаторите на 17-тото издание на изложението СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Сред представените на него решения ще е специално разработеният за нуждите на малки фирми ERP софтуер SAP Business One, който ще бъде демонстриран от фирма „Елтрейд“. Системата обхваща много от фирмените дейности – финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите. Приложението се адаптира и персонализира спрямо нуждите на клиента. Чрез него мениджърите получават цялостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предприятия в Европа и Северна Америка.

Ще бъде показано и решение за следене на инвентарните наличности на базата на технологията за радиочестотна идентификация (RFID). Чрез него думата „инвентаризация“, която често е синоним на трудоемко занимание, отнемащо много време, вече ще означава нещо бързо и лесно.

В рамките на СИХРЕ 2017 отново ще се проведе кулинарният форум GastronomiX. Изложението ще бъде арена и на националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or. В битка отново ще се впуснат кулинарите-професионалисти по време на кулинарното състезание UniChef.

СИХРЕ се провежда паралелно с изложения за хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

СИХРЕ 2017 се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X