Ит Лидери

HeleCloud спечели награда за голям напредък в търговията и инвестициите

Computer World

Британско-българската бизнес асоциация (БББА) проведе своята ежегодна среща и като част от събитието се състоя и раздаването на награди. На тях консултантска компания HeleCloud стана победител в категорията „Пробив в търговията и инвестициите – навлизане в нов пазар в България и Великобритания“.

Наградите на БББА 2017 (BBBA Awards 2017) имат за цел да възнаградят постиженията на своите членове и да подкрепят споделянето на добрите практики. Постижението на HeleCloud осигурява на компанията класиране за тазгодишните награди на Британските търговски камари и бизнес асоциациите в Европа (COBCOE).

Наградата на БББА е много ценна за целия екип на HeleCloud. Тя е признание за всичките ни усилия и постижения за последната година от създаването на компанията. Вярвам, че вървим в правилната посока и ще допринесем за развитието на облачните услуги в Европа, Близкия изток и Африка“, сподели Добромир Тодоров, главен директор „Облачни услуги“, HeleCloud.

Само за една година HeleCloud беше припозната като Advanced Consulting Partner от Амазон Уеб Сървисис (AWS); нае водещи специалисти и екип от технологични визионери в офисите си в България и Великобритания; беше одобрена за доставчик на дигитални пазари в рамките на G-Cloud 9 – споразумение, даващо възможност на британския публичен сектор да използва облачно базирани хостинг услуги, професионалисти, подкрепа и управление на ресурсите. От създаването си компанията е разработила интелектуална собственост - 8 стратегически документа, сред които Cloud Roadmap методология, инструменти за автоматизация в облака и управление на облачните услуги, бизнес обучение и бутиково технологично обучение.

Ние от HeleCloud вярваме, че в България и Великобритания има много качествени специалисти, и приемаме за своя мисия да подпомагаме образованието в областта на информационните технологии, ресурси и облачните услуги“, добави Стефан Бумов, главен оперативен директор, HeleCloud.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X