Ит Лидери

Visa и TaxiMe стартираха партньорство в София

Computer World

Партньорство в сферата на таксиметровия транспорт обявиха Visa и TaxiMe. Обновеното приложение не само премахва нуждата от пари в брой, но и от физическото наличие на карта за разплащане.

Новите функционалности на приложението улесняват пътуванията с пътуването с малък или голям домашен любимец, куче водач, бебешка или инвалидна количка, повече багаж и т.н. Според двете компании сътрудничеството им помага на хората със специфични потребности, чието придвижване из града.

Visa и TaxiMe стартираха партньорство в София

За да се възползва от услугата, картодържателят на карта Visa стартира приложението TaxiMe, което локализира текущото му местоположение. Пътникът посочва дестинацията си и уточнява метода на плащане, като може да се възползва от подкрепените от Visa нови функционалности на TaxiMe.

След това системата открива кола, която отговаря на изискванията, и посочва оставащото време до пристигането ѝ. Пътниците могат да видят предварително крайната сума за пътуването и при желание да определят допълнително възнаграждение за водача. При достигане на дестинацията, пътникът може просто да излезе от колата и сметката му ще бъде таксувана с точната сума плюс посоченото допълнително възнаграждение за водача.

„Нуждата от такъв вид услуга нараства през последните години – потребителите отдавна оценяват плюсовете на електронните плащания при ползването на таксиметрови услуги – споделя Красимира Райчева, мениджър на Visa за България. – Партньорството ни с лидер в индустрията има за цел да подобри тяхната технология чрез нашите иновативни решения и да гарантира високо ниво на услугата за стотици потребители ежедневно. Използването на TaxiMe сега е лесно, удобно и безпроблемно преживяване за всички картодържатели на Visa – за да могат да се фокусират върху по-важни неща от това да се грижат за разплащането в края на пътуването,“

“Радваме се, че открихме партньор като Visa, за който иновацията е движеща сила и част от културата на компанията – каза Христо Чернев, създателя на приложението TaxiMe. – Партньорството ни ще донесе положителна промяна в нашия прекрасен град и сме истински горди, че имаме подкрепата на Visa.“

Право на участие имат всички притежатели на кредитни и дебитни карти Visa, издадени на територията на България преди 25.04.2017г. В момента е налична версия на приложението за Android, а тази за iOS ще бъде достъпна до няколко дни.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X