Ит Лидери

Шаблони за таблетни анкети предложи на бизнеса Теленор

Владимир Владков

Управление на електронни анкети и кампании в реално време, както задълбочен анализ на получените резултати и извеждане на проблемните области предлага на корпоративните си клиенти Теленор. Услугата наречена а „Survey on Tablet“ два възможност на бизнес потребителите да получат обратна връзка от своите клиенти, да идентифицират слаби звена в услугите, които предлагат, да реагират на място при проблемни ситуации.

Това е втората интерактивна услуга, която телекомът предлага в партньорство с външен доставчик. Преди месец компанията предложи на бизнеса готови предложения за онлайн магазин, разработени от българска фирма.  Сега услугата „Survey on Tablet“ e разработена от едноименната британска компания. Тя е разработила библиотека с примерни анкети на повече от 25 езика, включително на български. С тяхна помощ компаниите могат да искат мнението на клиентите чрез таблети и чрез QR кодове, поставени на специални места в обектите.

„Собственик на хотел например може да получи обратна връзка от посетителите си, като постави устройства или QR код на рецепция, в ресторанта и/или в стаите на хотела. Така той ще получи конкретна обратна връзка за всяка отделна услуга. Системата изпраща предупредителни известия по е-поща при подадено оплакване или поставена ниска оценка“, обясняват от Теленор начина на действие на услугата.

Тя може да се използва и на места без интернет покритие, като при свързване на устройството към интернет събраната информация се обработва и става достъпна през потребителския интерфейс. Системата може да се следи представянето на служителите и обвързване на тяхната работа според клиентската оценка с бонусите и нивата на заплащане.

Услугата „Survey on Tablet“ e разработена от едноименната компания и се предоставя на корпоративни клиенти на оператора с едногодишен или двугодишен договор. Те могат да изберат между варианта „Лиценз“, който дава право за ползване на „Survey on Tablet“ на едно устройство, и варианта „Пакет“, който освен лиценз за услугата включва SIM карта с 1500 MB национален интернет и интернет трафик в роуминг в ЕС, както и таблет от портфолиото на компанията. Цените на лицензите започват от 8,99 лв. без ДДС, допълват от Теленор.

Сред бизнес организациите, които използват интерактивното анкетиране, са хотели, ресторанти, магазини, фирми за отдаване на коли под наем, таксиметрови компании, авиопревозвачи, банки, здравни организации, както и различни фирми, които искат да измерят нивото на удовлетвореност на своите служители.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X