Ит Лидери

Банка ДСК отново е „Банка на годината“

Computer World

Две награди от 20-ия юбилеен конкурс „Банка на годината“ грабна Банка ДСК. Кредитната институция получи Голямата награда за цялостно представяне и стана „Банка на годината 2016“ – награда, присъдена й за втора поредна година. Освен това огранизацията бе удостоена и с признанието „Най-ефективна банка за 2016“.

Наградите получи главният изпълнителен директор Виолина Маринова, заедно с почти всички членове на управителния съвет на банката. Тя изтъкна, че за добрите резултати допринесъл целият екип.

„Успехът не се постига от един човек, а от много, затова държа целият управителен съвет на банката да излезе да получи тази награда. Успехът се постига трудно и затова благодаря на хората, които са тук за всичко, което направиха, за да стане Банка ДСК най-ефективната банка за 2016 г. и да получи и Голямата награда „Банка на годината 2016 – подчерта Маринова. – Признанието е изключително и всички ние изпитваме огромно удовлетворение от това, че нашите усилия се увенчават с такива успехи. Благодаря на моите колеги, на всички наши служители и клиенти, и им пожелавам сили и енергия, за да преодолеем заедно всички предизвикателства, които ще срещнем в бъдеще.“

Годишните банкови награди се връчват от 1992 година, като в последните години те се учредяват от Асоциация Банка на годината. Банка ДСК до сега е била пет пъти носител на Голямата награда за цялостен принос.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X