Ит Лидери

Tелелинк стана оторизиран доставчик на облачни решения на Microsoft

Владимир Владков

Телелинк получи статут на оторизиран доставчик на облачни решения на Microsoft (Cloud Solution Provider, CSP). Програмата CSP ще помогне на системния ни интегратор да предложи повече добавена стойност към облачните услуги на Microsoft, както и да успее да ценообразува тези услуги по-гъвкаво според конкретния клиент и проект.

„Партньорството с Microsoft, и в частност статутът Cloud Solution Provider, са важни елементи от стратегията и визията ни за развитие на Телелинк, заяви Иван Житиянов, директор на отдел „Системна интеграция“ в Телелинк. - Ориентирането ни към модел за „предлагане като услуга“ и разширяването на добавената стойност, което ще направи използването на облачни услуги лесно и безопасно, е от изключителна важност за трансформирането на компанията и нейния растеж във всички държави, в които оперираме“.

CSP статутът не е единственото партньорство на Телелинк с Microsoft. Компанията участва и в програмата LSP (Licensing Solution Provider), ориентирана предимно към големи клиенти. Влизането в програмата като директен партньор (Tier 1) насърчава добавената стойност на Телелинк в целия жизнен цикъл на една продажба. Преди месец Телелинк организира и семинар за защита на данните и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса с използване на облачни решения на Microsoft. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X