Ит Лидери

Телевизор на 12 волта и сателитни канали за лятото от VIVACOM

Computer World

Сателитна телевизия с над 110 канала ще могат да гледат новите притежатели на full HD телевизор Philips, ако решат да се възползват от лятно предложение на VIVACOM. Пакетна услуга, подходяща за почивка в планината и на море – телевизорът от промоцията на компанията работи и на 12 V, което позволява инсталация и в каравана.

Всеки клиент на това предложение може да добави към него допълнителни ТВ канали без увеличение на месечния абонамент, да управлява с едно дистанционно и да подрежда TV каналите по свой вкус, пдачертават от VIVACOM. Пакетите се предлагат в три ценови варианта, като последният включва над 110 TV канала, от които са 13 HD. 

Специалните промо условия от лятната телевизионна оферта на VIVACOM предоставят на клиентите възможност да добавят интернет пакет с включени Wi-Fi рутер и aнтивирусна защита. 

Предложението е валидно само през месец юни. От него могат да се възползват както нови, така и нaстоящи клиенти, които активират нова TV услуга в оферта „Комбинирай и спести“ с двугодишен договор.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X