Ит Лидери

Представители на телекомите влязоха в УС на БФБЛ

Владимир Владков

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в Теленор България, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, станаха членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите след гласуването на годишното Общо събрание на организацията. Делегатите са гласували и за втори тригодишен мандат на д-р Петър Велев, управител на Екофарм, а Гилбърт Маккоул от KPMG е преизбран за финансов контрольор на БФБЛ.

В заседанието са участвали представители на 39 членове на форума, които са сред най-големите и успешни компании и организации в България.

„Вече 19 години Българският форум на бизнес лидерите работи активно за утвърждаването на етичните стандарти и отговорността към обществото като неразделна част от бизнеса. Подкрепата на членовете ни през изминалата година ни дава увереност, че визията ни за България като добро място за работа, инвестиции и живот се е превърнала в лична кауза за всеки един от нас. Заедно ще продължим да полагаме усилия за това страната ни да е приветлива за нашите деца, за нашите родители, за бизнеса”, заяви председателят на Форума Ираван Хира.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X