Ит Лидери

Конкурсът на Делойт Technology Fast 50 за Централна Европа е отворен

Computer World

Делойт (Deloitte) обяви началото на регистрациите за участие в конкурса Technology Fast 50 Централна Европа. Регионалната класация на компаниите в технологичния сектор за 18-та поредна година ще отличи както утвърдени, така и нововъзникващи технологични компании. 

Делойт открива регистрациите за участие в Technology Fast 50 2017 – класация за най-динамично развиващите се технологични компании в Централна Европа. Програмата се провежда за 18-та поредна година в централно-европейските държави (включващи Албания, Босна и Херцеговина, България, Естония, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватия, Черна Гора, Чехия). През 2016-та година Булпрос Консултинг зае място сред финалистите на Fast 50, както и в разширения формат на конкурса - Deloitte EMEA Technology Fast 500. През 2015-та година две български компании – Булпрос Консултинг и Империя Онлайн успешно се класираха сред 50-те най-бързо растящи технологични компании в региона. 

„Причината, поради която тази програма е толкова важна за нас в България е, че тя ни позволява да разпознаем и подкрепим най-бързо растящите български технологични компании, които допринасят за създаването на иновации и задават тона на големите промени, които ще се окажат революционни за пазара. Подкрепата за тези компании е от жизненоважно значение, когато гледаме на бизнеса като едно цяло и сме заинтригувани да видим какво ще донесе тазгодишното издание“, коментира Асен Димов, лидер за Делойт Technology Fast 50 за България. 

Класирането на технологичните компании се извършва на база ръст на приходите за 4-годишен период. За изданието на класацията за 2017-та година ще бъдат анализирани приходите от 2013 до 2016 г. Класацията е разделена на три категории - Основна категория - Fast 50, Категория „Изгряващи звезди“, и Категория „Големите 5“, и една специална награда - Most Disruptive Innovation.

Допуснатите кандидати ще бъдат въведени автоматично в разширения европейски формат на конкурса Deloitte EMEA Technology Fast 500.

Регистрациите за тазгодишното издание на класацията ще приключат на 31 юли 2016 г. Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 12 октомври 2017 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X