Ит Лидери

Саша Филипович ще поеме временно управлението на Теленор България

Computer World

Саша Филипович временно ще оглави Теленор България, като ще замени на поста на Майкъл Фоли, който бе назначен за главен изпълнителен директор на Grameenphone Бангладеш, част от Теленор Груп., считано от 20 май 2017 г.

Филипович ще изпълнява длъжността главен изпълнителен директор на Теленор България до приключване на процеса по избор на нов изпълнителен директор. О телекома поясняват, че едновременно с това той ще продължи да изпълнява и задълженията си на главен търговски директор. Саша Филипович е част от екипа на компанията от август 2013 г. и притежава над 20-годишен опит в областта на мобилните комуникации. Бил е главен директор „Стратегия“ и маркетинг директор на Теленор Сърбия.

Майкъл Фоли бе главен изпълнителен директор на Теленор България от август 2016 г., като преди това бе главен изпълнителен директор на Теленор Пакистан. Grameenphone е водещият мобилен оператор Бангладеш по приходи, покритие на мрежата и брой потребители с над 59 милиона клиенти към края на първото тримесечие на 2017 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X