Ит Лидери

Google Play Music става плейър по подразбиране в продуктите на Samsung

Computer World

Партньорство за стрийминг и съхранение на музика с Google Play Music обяви Samsung. Според компанията благодарение на него потребителите по лесно ще откриват, слушат и споделят музика през своите устройства

С дебюта на Galaxy S8 и S8+, Google Play Music ще бъде музикална услуга и плейър по подразбиране във всички Samsung телефони и таблети с Android, представени през 2017 г. От компанията подчертават обаче, че достъпността на услугата ще варира в различните страни и че обхватът ѝ ще се разширява в бъдеще.

В допълнение, Samsung и Google Play Music ще си партнират в разработването на ексклузивни функционалности за потребителите на гореспоменатите устройства. Те ще могат да съхраняват до 100 хил. песни в своите онлайн колекции в Google Play Music, което е два пъти повече в сравнение със стандартната услуга.

С покупката на Galaxy S8, Galaxy S8+ или Galaxy Tab S3, потребителите ще получат и безплатен тримесечен абонамент за Google Play Music, който осигурява достъп до над 40 млн. песни, както и разнообразие от плейлисти за всяко настроение или повод. Също така, по време на този период потребителите ще имат достъп и до YouTube Red, за да могат да се наслаждават на видео клипове без реклами.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X