Ит Лидери

Стемо проведе десето издание на своя пролетен семинар

Computer World

На 27 и 28 април 2017 г. интеграторът Стемо организира традиционния си пролетен семинар във Варна. Събитието се състоя за десети път.

Конференцията бе отрита от Марин Маринов, управител на Стемо – Варна. Димитър Геров, управител на софийския офис пък представи най-новите възможности за подобряване дейността на компанията с Microsoft CRM и Office 365. Презентацията разкри ползите на актуалните Microsoft решения от бизнес гледна точка и изключително достъпното управление на всички нови функционалности.

„Важно е, когато правите какъвто и да е ИТ проект, да го оразмерите правилно – обясни Геров. – На база на опита и експертизата, с които разполага Стемо, определяме най-добрата комбинация между лицензиране, инфраструктура и бизнес функционалност.“

Традиционно събитието бе подкрепено и от партньорите на компанията – HP Inc. и Hewlett Packard Enterprise, които се включиха с презентации по следните теми като ИТ сигурност, решения за печат, безжични комуникации, инфраструктура за центрове за данни.

Събитието събра над 120 гости от Централна и Източна България, представители и експерти от големи общини, институции, учебни заведения и бизнеса.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X