Ит Лидери

Обявиха лекторите на Evolution of Technical Communication 2017

Computer World

Имената на лекторите в осмото издание на конференцията за техническа комуникация Evolution of Technical Communication вече са известни. Кои са те и какво ще споделят с аудиторията на събитието, може да бъде прочетено на официалния му сайт. Оранизаторите подчертават, че това е единствената подобна конференция в Югоизточна Европа.

Evolution of Technical Communication ще се проведе на 1 и 2 юни в София и се организира от tekom, най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа. Участие в него ще вземат специалисти от областта на техническата документация от България, Германия, Израел, Полша, САЩ, Чехия и Швейцария.

На сайта на събитието вече е отворена и регистрацията. До 4 май участниците могат да закупят билети на промоционални цени от 65 евро за еднодневно или от 90 евро за двудневно посещение, а членовете на асоциацията tekom ползват специална допълнителна отстъпка.

Конференцията през 2017 г. ще бъде открита от Леа Гурен – експерт с над 30-годишен опит като автор, редактор, мениджър „Техническа документация“, автор на наръчници за онлайн помощ, консултант, обучител и други. Лектор на събитието отново ще бъде и Лукаш Горницки от Полша, който ще разкаже какво представляват генераторите на статични сайтове, а след това ще запознае аудиторията с принципите на функциониране на един такъв генератор.

„За първи път посетих Evolution of Technical Communication преди три години и останах очарована както от професионализма на организаторите, така и от ентусиазма на участниците. Нямам търпение отново да видя всички и да разбера как се развива професионалният им път“, сподели Леа Гурен, водещ лектор на конференцията и изпълнителен директор на Cow TC.

Миналата година конференцията Evolution of Technical Communication 2016 посрещна над 110 автори на техническа документация, технически редактори и преводачи, информационни архитекти, мениджъри на проекти, продуктови мениджъри, консултанти и много други. Очаква се тазгодишното издание да привлече още повече посетители, които ще могат да присъстват на лекции и практически семин

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X