Ит Лидери

Конкурсът ИТ проект на 2017 г. - с нови категории и отворен за участие

Computer World

Традиционният конкурс „ИТ проект на годината”, организиран от в. Computerworld с подкрепата на Банка ДСК, е отворен за кандидатстване. Целите на конкурса са да бъдат откроени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти през 2017 г. и да се популяризира опитът в изграждането на информационни решения, натрупан в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

ИТ проектите следва да описват успешно внедрени през 2017 г. и вече доказали резултатността си информационни системи и решения. С оглед навлизането на информационните технологии във всички сфери на икономиката и държавното управление и стимулирането на повече предприятия от различни сектори да представят успешно внедрени технологични решения, тази година за първи път са предвидени 9 отделни категории в конкурса, а именно:

- Централна администрация

- Местна власт

- Образователни институции

- Здравеопазване и фармацевтика

- Телекомуникационни и комунални услуги

- Финансов сектор

- Производство и търговия

- Транспорт и логистика

- ИТ проекти реализирани в чужбина

Четиринадесетото издание на инициативата се организира от вестник Computerworld България и за десети пореден път ще бъде подкрепена от Банка ДСК.

През 2016 г. в надпреварата се включиха 21 кандидатури, 9 от които се състезаваха в публичната сфера и 12 – в частния сектор.

От 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, в печатното и електронното издание на медията са публикувани над 220 проекта, а от началото на конкурса през далечната 2004 г. броят им надхвърля 300.

Регламентът за провеждане и участие в конкурса е наличен на следния линк http://computerworld.bg/itproject/.

Желаещите да участват могат да се свържат с екипа на в. Computerworld на имейл cwedit@idg.bg или на тел. 02 400 11 10. Участието е безплатно!

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X