Ит Лидери

Ново ръководство избра Българската аутсорсинг асоциация

Владимир Владков

Нов председател и нов управителен съвет избра Българската аутсорсинг асоциация, като техният мандат е 2 години. В края на 2016 г. в аутсорсинг сектора са били заети над 46 000 души, като над 26% от тях работят в компаниите членове на БАА.

Станимир Николов, директор на EPAM Systems, е новият председател на БАА.

Станимир Николов, директор на EPAM Systems, е новият председател на БАА. Той има 20-годишен опит в аутсорсинг бизнеса на мениджърско ниво. „БАА ще фокусира работата си през следващите 2 години в няколко основни направления - инвестиция в качествено образование, като сме готови да подкрепим институциите и учебните заведения в развитието и подготовката на младите хора за професиите на бъдещето. Освен това ще промотираме България като бизнес и аутсорсинг дестинация и ще положим усилия да покажем, че страната ни е добро място за работа и живот на квалифицирани специалисти от цял свят. Не на последно място - смятаме да работим за разрастването на асоциацията в Югоизточна Европа”, заяви Станимир Николов.

Членове на новия управителен съвет на БАА са Йордан Гинев - съосновател на Bulpros Consulting, който има 10-годишен мениджърски опит в аутсорсинг бизнеса; Мая Миланова – изпълнителен директор и оперативен мениджър на Експириън за България; Пламен Цеков - съосновател и изпълнителен директор на Scale Focus, професионалист в ИТ сферата, софтуерното развитие и аутсорсинг индустрията и Юлиян Милев – финансов директор на TELUS International за Европа, с финансов опит от Citibank, инвестиционната компания Entrea Capital и Kraft Foods.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X