Ит Лидери

S&T България стана официален дистрибутор на Teramind за България

Computer World

От януари 2017 година S&T България е официален дистрибутор за България на американския доставчик на решения за информационна сигурност – Teramind.

Teramind предлага продукт за цялостен мониторинг на тяхното поведението на служителите. Софтуерът предоставя подробна информация за подозрителни дейности, възможни заплахи за сигурността, ефективността на служителите, като същевременно гарантира спазването на заложените вътре в организацията политики.

Решението може да уведомява за съмнителен трафик, както и да го пренасочва или да го блокира. Софтуерът може да бъде, както облачно базиран, така и да се инсталира на място при клиента.

S&T България ще предлага продуктите на Teramind през изградената си партньорска мрежа, осигурявайки необходимите обучения и услуги по поддръжка.

„И през тази година S&T България, продължава да развива портфолито си от решения насочени към защита на сигурността – сподели Злати Петров, управител на местния клон на австрийската компания. – Посредтсвом партньорството си с Teramind, ние ще можем да осигурим на българските компании решение, което да им помогне да оптимизират вътрешните си процеси и да извършват всекидневните си дейности по-ефективно и в защитена среда.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X