Ит Лидери

Теленор продължава да подкрепя Григор Димитров

Владимир Владков

Теленор продължава партньорството си с най-успешния български тенисист Григор Димитров, съобщиха от мобилния оператор в деня, в който той се класира за четвъртфинала на Откритото първенство на Австралия след победа над изненадата в тазгодишния турнир от Големия шлем – узбекът Денис Истомин.

Григор Димитров е рекламно лице на Теленор от старта на оператора под марката Telenor у нас през 2014 г. Партньорството включва „участието на тенис звездата в различни рекламни и социални кампании на оператора, както и инициативи за предоставяне на ексклузивно съдържание и награди на неговите почитатели в страната“, добавят от телекома.

Теленор ще проведе кампания с награди за феновете му във Facebook под мотото #Ready4Grisho2017, в която ще раздаде 50 двойни билета за първия мач на Григор Димитров в турнира от сериите ATP 250 - Garanti Koza Sofia Open, който ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в столичната зала „Арена Армеец“.

„За да имат шанс за награда, потребителите трябва да харесат официалната Facebook страница на Теленор България и да отговорят вярно и в ограничен срок на поне един от трите въпроса, свързани с кариерата на тенис-звездата, които ще бъдат зададени на страницата на 24, 25 и 26 януари 2017 г.“, обясняват правилата за участие от компанията.

Участието е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга от Теленор. Победителите в кампанията ще бъдат определяни с жребий и ще бъдат обявявани поетапно на официалната Facebook страница на оператора.

„Без съмнение Григор Димитров е един от най-успелите български спортисти за всички времена, но за нас той не е просто известна личност, която да представя бранда ни. Той е посланик на честната и красива игра, на етичните принципи и ценности на Теленор и затова нашето партньорство е толкова успешно. Щастливи сме да продължим съвместната си работа и се надявам заедно да донесем на нашите клиенти още повече поводи за радост и гордост“, заяви главният изпълнителен директор на Теленор Майкъл Фоли.

„Бих искал да благодаря на Теленор за доверието и подкрепата, които са изключително ценни за мен. Вярвам, че дългосрочното ни партньорство ще продължи да се развива и предстоящите ни инициативи ще зарадват българските тенис фенове“, е заявил по повод на партньорството Григор Димитров.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X