Ит Лидери

Теленор ще възстановява покупки на съдържание от Google Play

Computer World

Операторът Теленор (Telenor) обави, че ще възстанови всяка покупка на дигитално съдържания от електронния магазин Google Play, заплатена през услугата „Плати с Теленор“ на стойност до 10 лв.

Промоцията е в сила в периода 1 декември 2016 г. – 15 януари 2017 г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 хиляди покупки. В нея могат а участват абонати, подписали договор или регистрирали предплатена карта преди 1 декември 2016 г.

Ако клиентът направи повече покупки, отговарящи на условията, компанията ще възстанови само първата от тях, която е на стойност до 10лв. От там обясняват още, че стойността на покупката първоначално ще бъде добавена към текущата сметка или приспадната от съответния наличен кредит, след което клиентът ще бъде уведомен с SMS за възстановяване на сумата.

Целта на кампанията е да бъде промотирана споменатата услуга „Плати с Теленор“. Тя позволява на клиентите на телекома да пазаруват от магазина на Google без необходимост от банкова карта, директно чрез месечната си сметка или наличния кредит. Тя е е достъпна след предварителна регистрация и потвърждение от потребителя, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X