Ит Лидери

12 са вече кандидатурите за „Наградите на БАИТ“

Computer World

12 са подадени кандидатури в 8 категории на конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016г. Те са категориите Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Държавна администрация, Корпоративна и социална отговорност, StartUp компания, Мобилни решения и Развлекателен софтуер.

Кандидатстването ще бъде отворено до 24.00 ч. на 16 януари 2017 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/. Регистрацията е безплатна, като в конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, които са регистрирани съгласно българското търговско право.

Конкурътс „Наградите на БАИТ“ ще се проведе за 6-ти път. Целта му е да отличи приноса в развитието на информационните и комуникационните технологии, като традиционно победителите ще получат плакети и грамоти, както и парични награди. Те са под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Новост новото издание ще бъдат двете допълнителни категории – Значителен корпоративен ИКТ проект и Internet of Things (Интернет на нещата).

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2017 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X