Ит Лидери

За четвърта година Proxiad организира ИТ конференция в Пловдив

Computer World

Конференция имаща за цел да подпомогне развитието на ИТ обществото в Пловдив ще се проведе на 26 ноември. Събитието е озаглавено PlovDev и според организаторите от фирма Proxiad България е едно от най-големите специализирани събития за информационни технологии в региона.

Регистрираните участници са над 180. Лектори ще бъдат седем ИТ специалисти с опит и интереси в разнообразни области на информационните технологии. „Целта ни е да предложим лектори с максимално разнообразен профил, за да привлечем посетители с различни интерес“,икоментира Александър Йовчев, изпълнителен директор на Proxiad България.

По негови думи условията за развитие на ИР бизнес в Пловдив като много добри. „Висшите училища осигуряват достъп до квалифицирани специалисти, а благодарение на развитието си в последните години, градът се превърна в атрактивно място за живеене на много млади хора“, обясни Йовчев.

PlovDev ще се проведе в спортен комплекс „Тотал Спорт“ (ул. „Екзарх Йосиф“ 13). Панелите започват в 10 ч. на 26 ноември.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X