Ит Лидери

Утре ще се състои Oracle Digital Day 2016

Computer World

Oracle Digital Day 2016 ще се проведе на 9 ноември паралелно в 10 европейски държави: Чехия, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия и България. Това е една от най-големите конференции на Oracle за 2016-та година в България и ще се фокусира върху широк кръг от теми, свързани с дигиталната трансформация на бизнеса.

Дигиталната трансформация се превръща в реалност. Това, което съвсем наскоро беше просто една интригуваща тенденция, вече е част от действителността и е едно ново изискване в управлението на бизнеса, независимо от неговия мащаб. Трансформацията обхваща не само технологичните промени в компаниите, но и техните бизнес модели и процеси.

“Нашата цел е да покажем, че облачните решения, които имаме в портфолиото си, са подходящи за компании от всякакъв вид и размер, независимо на какъв етап се намират от тяхната дигитална трансформация”, коментира Георги Александров, управляващ директор на Oracle за България.

Тематичните сесии на конференцията на Oracle ще акцентират върху най-новите тенденции в ИТ и ще предложат отговори на въпроса как облачните услуги, мобилните решения, Big Data и социалните медии могат да помогнат на бизнеса да направи промените, които са нужни, за да се реализира по-успешно.

Oracle Digital Day 2016 ще включва и казуси с реализирани конкретни информационни системи, базирани на облачни услуги, демо сесии за представяне на функционирането на дигиталните технологии и дискусии с експерти и практици. Сесиите са тематично профилирани, за да отговарят на интересите на лидерите в сферата на информационните технологии, финансите, човешките ресурси, маркетинга, продажбите и отделите по поддръжка, както и разработчици на софтуер.

Една от презентациите ще се изнесе, чрез пряка видео връзка, от Януш Наклички, вицепрезидент за Африка, Централна и Източна Европа, Русия и страните от ОНД.

Можете да проследите Oracle Digital Day в реално време и онлайн с презентациите на Януш Наклички и специалистите от Oracle България на http://oracle-digital-day.com/.

Водещи приоритети за организациите в близките 12 месеца. Източник: IDC

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X