Ит Лидери

Adata пуска устройства за улесняване на прехода към USB-C

Computer World

 USB хъб и преходници от различни конектори към новия стандарт USB Type-C пуска на пазара Adata Technology. Според компанията новите продукти улесняват прехода на потребителите към него. От там подчертават, за производството им са използвани висококачествени материали.

Сред новите предложения е OTG четец, комбиниращ USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC. Той е удачен вариант за пренос на съдържание и свързаност между различните устройства. USB-C хъбът пък разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове и също така позволява зареждане на мобилни устройства. Чрез HDMI порта може да се възпрозвежда съдържание от устройства като лаптопи и смартфони на телевизори. Включването на USB-A осигурява обратна съвместимост с широка гама продукти.

Също така Adata пуска и адаптери, които конвертират дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA (D-Sub). USB-C към VGA би могъл да е удобен за потребители, на които се налага да работят с проектори.


Adata пуска устройства за улесняване на прехода към USB-C

© Computer World, Computerworld.bg

Също така компанията пуска на пазара и кабел с USB-C и USB-A и компактен преходник. От там допълват още, че използват в продуктите си E-MARK контролери, което позволява последните два продукта да бъдат използвани за връзка към захранващи източници с мощност до 100 вата.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X