Ит Лидери

6 кандидатури за Наградите на БАИТ, регистрацията продължава

Computer World

Продължава регистрацията за традиционните награди на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ). Кандидатури могат да се подават до до 24.00 ч. на 16 януари 2017 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

Месец след старта на регистрацията за новата част на конкурса вече са налице 6 кандидатури в 5 от 12-те негови категории. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в гр. София през февруари 2017.

За 2016 г. „Наградите на БАИТ“ е обогатен с две нови категории – Internet of Things (Интернет на нещата) и Значителен корпоративен ИКТ проект.

В категорията Internet of Things ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на Интернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи. Журито ще оценява иновативност, бизнес и социален ефект, текуща клиентска база и потенциал за развитие. Проектът/продуктът трябва да има клиенти от минимум 6 месеца към датата на кандидатстване за наградата.

В категорията „Значителен корпоративен ИКТ проект“ могат да участват както ИКТ проекти на български не-ИКТ компании, така ИКТ проекти на ИКТ компании за техни клиенти в България или чужбина. Журито ще оценява иновативност, мащаб, технологични, процесни и бизнес предизвикателства, потенциал за развитие на доставчика и клиента в резултат на изпълнения проект, принос за позиционирането на българския ИКТ сектор като надежден партньор.

Също така от БАИТ са решили да разширят категорията „Студентска награда“ – в „Младежка награда“. Така освен студенти в нея ще могат да участват и ученици, които имат собствена разработка или продукт.

Конкурсът „Наградите на БАИТ“ ще се проведе за 6-та година и целта му е да бъдат отличени организациите и личностите с принос за развитието на информационните и комуникационните технологии у нас. Регистрацията е безплатна, като в конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, които са регистрирани съгласно българското търговско право.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X