Ит Лидери

ТелеГруп представи софтуерни решения на IBM на конференция

Computer World

Най-новото в софтуерните решения на IBM за информационна сигурност и за управление на работните процеси и ресурсите бяха представени на семинар, озаглавен „Accelerate IT Transformation“, организиран от TeleGroup и IBM. Според двете компании решенията предоставят по-ефективна, прецизна и по-малко трудоемка работа чрез автоматизация на работните процеси.

Първата част на семинара беше посветена на сигурността. В рамките й бяха представени IBM Qradar(решение за сигурност на информацията и управление на събития), IBM Security Network Intrusion Prevention System (система за предпазване от нежелани прониквания) и IBM MaaS360 (решение за управление на мобилните устройства ).

Във втората част на семинара акцентът бе върху софтуерни решения, улесняващи управлението на работните процеси и на ресурсите в организациите. Бранко Тадич, ITSM Solution Executive в IBM Hybrid Cloud Europe, сподели най-добрите практики в управлението на ИТ услугите, предизвикателствата, с които се сблъскват компаниите, предлагащи широк набор от услуги на своите потребители и начините ефективно да се справят с тях.

Представени бяха и две софтуерни решения, улесняващи съвместната работа между системите (платформата IBM Integration Bus) и служителите в рамките на организацията (IBM Business Process Manager).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X