Ит Лидери

Предстои конференция за BI технологии на Balkan Services

Computer World

На 20 октомври в Интер Експо Център в София ще се проведе специализираната BI конференция „Analyze that!”. Според организаторите от фирма Balkan Services това ще най-голямото подобно специализирано събитие у нас. В рамките й специалисти от ИТ компанията и доставчика на BI решения Qlik ще представят различните приложения на този тип бизнес софтуер

На конференцията ще бъдат показани реални примери за приложението на BI в едри компании на българския пазар – Coca Cola Hellenic, Ficosota и ТВ Фантастико. Специалният гост-лектор Мариус Стойка, регионален търговски мениджър на Qlik за Източна Европа, ще представи новите инструменти за по-добро потребителско изживяване и по-точен анализ на компанията.

Според Ballan Services бизнес събитието е подходящо за мениджъри, бизнес анализатори, ръководители на ИТ отдели, финансови директори, главни счетоводители, студенти по бизнес софтуер, както и за всички с интерес към този тип софтуерни решения.

Студентите от програма „Бизнес анализ и ERP решения“ на ERP Academy ще имат възможността да участват безплатно в конференцията. Там те ще могат да създадат ценни контакти и да разберат какви са тенденциите, и най-новите приложения на BI платформите в световен мащаб считат от Balkan Services.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X