Ит Лидери

ADATA предлага нова флаш памет за iOS устройства

Computer World

Влаго- и прахоустойчива външна флаш памет за продукти на Apple с Lightning конектор пуска на пазара Adata. Новата i-Memory AI920 поддръжа и USB 3.1, предлага възможност за криптиране и и поддържа широка гама от мултимедийни и файлови разширения, субтитри, както и Live Photos.

Новият i-Memory идва с капацитет от 32GB, 64GB и 128GB в златист и розово-златист цвят, така че да пасне на iPhone-а използван от потребителя. Корпусът на устройството е метален с профил от 6,9 мм и тегло 3,6 г.

Благодарение на двата интерфейса (Apple MFi-сертифициран Lightning и USB 3.1) позволява на потребителите да прехвърлят данни между широк кръг устройства. Lightning конекторът е издължен, така че да позволява използване при наличие на по-дебели калъфи и кейсове върху смартфона.

AI920 предлага скорост на четене до 150MB/s с USB 3.1 и до 30MB/s при Lightning конектора. Безплатното вградено приложение i-Memory поддържа индивидуални файлове по-големи от 4GB, което позволява прехвърляне на 4K съдържание. Според Adata друга полезна функция е възможността за архивиране с едно докосване, при която потребителите просто маркират съдържание и кликват върху съответната иконка, след което то се записва на флашката“.

Както при много други флаш памети на Adata, производството на i-Memory AI920 е базирано на COB (chip-on-board) процес, който, според производителя, води до повишена здравина и компактност и осигурява споменатата водо- и прахоустойчивост на устройството.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X