Ит Лидери

Fujitsu награди пет свои партньори

Computer World

Констанца Кадънкова

На вечерно събитие в София на 20 юли българският офис на Fujitsu Technology Solutions отличи пет свои партньори по програмата Fujitsu Select Partner за изминалата финансова година, която приключи на 31 март 2016 г. Тазгодишната церемония премина под мотото “The world is your workplace“, посветена на дигиталната еволюция и трансформация на бъдещите Fujitsu технологии, разказана в картини. „Благодарение на новите Fujitsu технологии можете да работите сигурно и спокойно, независимо къде се намирате“, каза водещата на церемонията.

За първи път компанията включи в наградите си не само местните си партньори, но и компании от всички държави в региона, за които отговаря екипът на търговско представителство Fujitsu в България – Албания, България, Косово и Македония.

Две от наградите бяха връчени на партньори от България, други две отидоха в партньори от Македония, и с една бе удостоен партньор от Албания.

Общ кадър с представителите на петте отличени компании и представителите на Fujitsu. Фотограф: Александър Главчев

Специален гост на церемонията беше Деян Малич, директор „Продажби“ за региона на Адриатика и България във Fujitsu, който връчи приз на компанията, обявена за партньор на Fujitsu за изминалата финансова 2015 година – българското дружество „Контракс“. Фирмата се отличи с най-големи оборот и ръст в продажбите на продукти на Fujitsu. Йордан Йорданов благодари на екипа на Fujitsu за страхотната подкрепа.

Като корпоративен риселър на Fujitsu на изминалата финансова 2015 г. беше отличена македонската фирма „Семос“, която предоставя решения на Fujitsu в комбинация в със софтуерни разработки на „Семос“, внедрявайки цялостни решения. Наградата се присъжда на партньора с най-добри резултати през изминалата година, най-висок растеж и ангажираност към марката.

Пламен Цанков, консултант технологични решения на Fujitsu връчи плакет на Бобан Ивановски от фирма фирма „Семос“.

Наградата за SMB партньор на Fujitsu за 2015 г. отиде при българското дружество „Евриста“. Тя се връчва на компанията, показала изключителни резултати в сегмента на малките и средни компании, представяйки технологиите на Fujitsu.

Тодор Тодоров, консултант технологични решения на Fujitsu връчи отличието на Виктор Марков, мениджър поддръжка и обслужване на корпоративни клиенти в „Евриста“. Марков благодари на екипа на Fujitsu за България за оказваната подкрепа.

Македонският партньор на Fujitsu „Интек Систем“ беше обявен за инфраструктурен партньор на 2015 г. Отличието се връчва на организацията, демонстрирала изключителни резултати в успешното осъществяване на инфраструктурни проекти на цялостни инфраструктурни проектни и центрове за данни.

Митко Пиперкоски, собственик и мениджър на „Интек Систем“ получи наградата си от Павлина Пеева, мениджър дистрибуция във Fujitsu, която поясни, че това е най-дългогодишният дистрибутор на Fujitsu България в региона, като партньорството датира от 2002 г. През миналата година „Интек Систем“ (InTec System) е реализирал в бизнес сектора на медиите два успешни проекта - в македонското национално радио и в македонско-албанската телевизия „Alsat M“, успешен проект в сферата на образованието в университета „Гоце Делчев“ в Щип, и успешен проект във финансовия сектор в Clearing House Klirinski interbankarski sistemi AD в Македония. Пиперкоски заяви, че „Интек Систем“ е вече повече от 15 години в бизнеса и се надява още поне толкова да продължи да работи в технологичната област. „Тези постижения нямаше да бъдат факт без подкрепата, която ни оказва екипът на Fujitsu в България“, каза Пиперкоски.

С приз за най-добър посланик на технологиите на Fujitsu беше отличен албанският дистрибутор BNT Electronics. С отличието се удостоява партньорът с усилен фокус върху продуктите Fujitsu в региона, който се отнася с най-висока степен на лоялност, комуникативност и екипна работа.

Вяра Чангърова, старши мениджър клиенти във Fujitsu връчи плакет на Йонилда Петани. Чангърова определи BNT Electronics като дългогодишен партньор и като един от най-лоялните партньори на Fujitsu, като им пожела да продължат да работят толкова ползотворно заедно в бъдеще. Йонилда Петани от BNT Electronics благодари на екипа на Fujitsu в България за подкрепата, която е предоставил на албанската компания.

Снимки от събитието, направени от Александър Главчев, можете да откриете тук.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X