Ит Лидери

Ираван Хира е преизбран за председател на БФБЛ

Computer World

Генералният директор на Hewlett Packard Enterprise за България Ираван Хира беше преизбран за председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) по време на годишното Общо събрание на организацията, провело се на 6 юни. Карел Крал, регионален мениджър на „ЧЕЗ”, и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, са новите лица в Управителния съвет на форума. На събитието присъстваха представители на над 30 членове на организацията – част от най-големите и успешни компании в България, а официален гост бе Тим Буйсере, ръководител на търговския отдел в Посолството на Великобритания у нас.

„Общността на Българския форум на бизнес лидерите има ключова роля в утвърждаването на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност вече 18 години”, подчерта Тим Буйсере в началото на Общото събрание.

„Благодарим за активното ви участие в многобройните проекти на форума през 2015 г. Вашата подкрепа означава много за нас и е причината да продължаваме да работим, за да постигнем визията си да направим България още по-привлекателна за инвестиции, работа и живот”, приветства присъстващите председателят Ираван Хира. Изпълнителният директор Георги Руйчев отчете дейностите през изминалата година и представи приоритетите за 2016 г.

Делегатите единодушно гласуваха за втори тригодишен мандат на Ираван Хира като председател на УС. Членовете на Форума подкрепиха кандидатурите и на Мария Шишкова, управляващ съдружник на „ЕЙМС Хюман Кепитал и Дейл Карнеги Трейнинг”, Камелия Славейкова, изпълнителен директор на „Шел България”, и Весела Илиева, управляващ партньор на „Юник Естейтс”, чиито мандати също бяха подновени.

Новоизбраните членове на Борда са новият регионален мениджър на „ЧЕЗ” Карел Крал, поел компанията през октомври 2015 г., и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, която наскоро се присъедини към БФБЛ.

Всички те се ангажираха да работят за насърчаването и популяризирането на устойчивите и отговорни практики и етичните стандарти в бизнеса, да подобряват диалога между частния сектор и всички заинтересовани страни, както и да защитават интересите на членовете на организацията.

Членове на Борда на БФБЛ (отляво надясно): Камелия Славейкова, Максим Бехар, Мария Шишкова, Ираван Хира, Весела Илиева, Зоя Паунова, Карел Крал

Британският търговски аташе Тим Буйсере приветства членовете на форума


Ираван Хира е преизбран за председател на БФБЛ

© Computer World, Computerworld.bg

Част от гостите на Общото събрание


Ираван Хира е преизбран за председател на БФБЛ

© Computer World, Computerworld.bg

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X