Ит Лидери

ERP.BG обяви партньорство с pCloud

Computer World

Александър Главчев

От 1 април 2016 г. клиентите на ERP.BG ще имат възможност безплатно да изпробват възможностите на облачното решение за съхранение на данни на pCloud. Пробният период ще е в рамките на един месец. От двете компании съобщиха още, че на следващ етап планират и възможност за интеграция между техните системи. Партньорството бе обявено по време на официална церемония по награждаване на партньори и консултанти на ERP.BG по своята програма NetProject.

От ERP.BG поясниха, че предлаганата функционалност е насочена към нуждите за вътрешно споделяне на файлове с голям размер в организациите, както и за улеснен и сигурен достъп до тях.

По думите на Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, в момента компанията е четвъртият по големина доставчик на облачно съхранение на файлове. “За следващите няколко години амбицията ни е да влезем в Топ 3 на световния пазар или поне на някой от локалните пазари”, обяви още той, допълвайки, че услугите на доставчика вече се използват от над 4 млн. души.

Самите ERP.BG използват услугите на pCloud, сподели Наталия Футекова, управляващ съдружник в компанията.


ERP.BG обяви партньорство с pCloud

© Computer World, Computerworld.bg

В рамките на събитието ERP.BG награди свои утвърдени партньори и консултанти, които внедряват и продават нейния ERP продукт (Enterprise One), както и такива, които разработват приложения за нея. Сред отличените бяха както представители на фирми, така и отделни специалисти.

Специална награда получи и разработчикът на мобилно приложение за продажби Даниел Петков. Софтуерът, наречен “Mobile Seller” е първият, който работи изцяло с Enterprise One и е достъпен за изтегляне от магазина за приложения на Google.


ERP.BG обяви партньорство с pCloud

© Computer World, Computerworld.bg

“Разширяването на функционалността на Enterprise One е изключително важна цел, която е част от стратегията ни да изградим система, която се състои от компоненти и модули, създадени не само от нас но и от външни фирми. Последното е особено важно”, подчерта Иван Аржентински, основател и управляващ съдружник на ERP.BG. Той допълни още, че разширяването на функционалностите на Enterprise One ще позволи създаване на пакет от продукти, които да обслужват всички аспекти на бизнеса.

Отличие получиха сребърните партньори „Smart Business Soft“ – консултантска фирма за внедряване на ERP системи, която е и първият проект, излязъл пилотно от стартъп програмата, която ERP.BG създаде за подкрепа на стартиращи предприемачи в областта на бизнес софтуера.

Златно отличие получи фирма „Ай Ти Си Консулт“ ЕООД – консултантска ИТ фирма в Пловдив, която успешно си партнира с ERP.BG повече от 8 години и до момента има 20 реализирани проекта по внедряване на EnterpriseOne в различни производствени и търговски компании в България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X