Ит Лидери

Интелигентни системи за воден сектор на изложение в Интер Експо Център

Computer World

Системи за дистанционно отчитане електромери и водомери – чрез мобилни терминални устройства (смартфони и таблети) ще бъдат една от темите на предстоящото 10-ото юбилейно издание на ВОДА СОФИЯ от 5 до 7 април в Интер Експо Център.

Изложението е единственото подобно, насочено към водния сектор в България. На него бизнесът ще представи продукти на световни брандове, които акцентират върху иновативните технологии за ВиК сектора, пречистването на битови и отпадъчни води, на напояването, поддръжката на водни басейни.

Ще бъдат представени по-функционални и екологични решения, които подобряват работата на системите във водния сектор. Онлайн управлението и вградената електроника стават неизменна част и в управлението на водните ресурси. Инсталации за пречистване с иновативни технологии, биогаз инсталации, машини за третиране на отпадъчни води във всички сектори на икономиката, съоръжения за контрол на замърсяванията ще бъдат сред богатата гама продукти на изложението. Компании ще акцентират на изключителните възможности на биологичните пречиствателни станции.

Тази година делът на новите участници нараства с 40% спрямо миналата година, посочват организаторите на ВОДА СОФИЯ. Освен българските компании дистрибутори на чужди фирми, директно от чужбина се представят фирми от Австрия, Италия, Германия, Румъния. Посетителите ще видят най-новите продукти на брандове като Steinzug- Keramo, Saint-Gobain PAM, Georg Fischer, Hydrotec, Xelex, DHI, HAFI, Herrenknecht, +GF+, SAER Elektropompe, ACO Building Elements и други.Официален партньор на юбилейното издание на ВОДА СОФИЯ е INDUSTRIAL PARTS - водещ доставчик на арматура за водния сектор, промишлеността, противопожарните системи и напояването. Компанията ще представи продукти на водещи брандове като Düker GmbH & Co. KgaA, Ekoton, BERMAD.

Съвременни измервателни системи на Булконтрола

Паралелно с ВОДА СОФИЯ ще се проведе и B2B изложбата Булконтрола, на която се представят широка гама нововъведения за максимално прецизен контрол и икономично използване на ресурсите в отговор на европейските директиви в областта на екологията.

Водещи компании ще представят най-съвременни технологии за анализ на токопреносни мрежи, системи за диагностика на трансформатори, уреди за мониторинг на електромагнитни полета. Сред многообразието от нови решения ще бъдат предложени и системи за анализ и мониторинг във водния сектор, нови решения за мониторинг на температурата. Клиенти и партньори ще могат да наблюдават демонстрации на иновативни и успешни продукти - лазерни следящи системи, електромагнитни дозиращи помпи, индустриален компютърен томограф и много други.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X