Ит Лидери

Форум за сигурност при дигиталните разплащания на Security Expo 2016

Computer World

Конференция за сигурността при онлайн разплащанията ще се проведе на 17 март, на втория ден от тазгодишното издание на изложение за сигурност, безопасност и умни технологии Security Expo в Интер Експо Център. На форума, озаглавен Security in Digital Payments, посетителите ще имат възможността да се срещнат както доставчици на услуги, така и бизнес потребители.

Според организаторите събитието ще даде отговори на въпроси като: Как да изберете най-добрия доставчик на тези услуги, по какви критерии да намерите най-добрите решения и платформи за електронни разплащания, какви са тенденциите по света?

В рамките му големият бизнес в електронната търговия ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Стартиращи фирми пък ще разкажат защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и как следят за сигурността на плащанията на малки суми.

Повече информация за лекторите и програмата на конференцията може да бъде открита на http://iec.bg/bg и на http://securityexpo.bg/bg. Организатор на конференцията е Интер Експо Център с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ).

Security Expo 2016 ще се проведе от 16 до 19 март в Интер Експо Център. Изложението ще покаже продукти в сферата на сигурността за дома, бизнеса и критичната инфраструктура, при които широко използвани средства са видеонаблюдението, пожарогасенето, контрол на достъпа, IP мрежите, телекомуникациите. Според организаторите сред новите теми тази година ще бъде и кибер сигурността.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X