Ит Лидери

Security Expo 2016 ще се състои от 16 до 19 март

Computer World

Разнообразни решения от сферата сигурността и безопасността отново ще бъдат показани на традиционното изложение Security Expo. Събитието ще се проведе между 16 и 19 март в Интер Експо Център. Организаторите подчертават, че в новата дигитална ера разширява фокуса му и то вече насочено към сигурността във всички сфери на икономиката.

Освен пожарогасене и пожароизвестяване, видеонаблюдение, видеопроследяване и физическа охрана ще видите повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежи, антитероризъм, сигурност на личните данни, гарантиране на дигиталните разплащания. Сред акцентите тази година ще бъдат също защита на информацията при използване на мобилните устройства, възможностите на съвременните софтуерни приложения за управление на сигурността в дома, офиса, обществените сгради и инфраструктура.

В рамките на изложението ще се проведе специализирано събитие, насочено към сектора на дигиталните разплащания – Security in digital payments. В него ще участват водещи компании в сектора, които ще предложат бързи и сигурни варианти за плащане. Ще се включат представители от сектора на онлайн търговията и гейминг индустрията. Събитието се случва с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Българската асоциация за електронна търговия.

На Security Expo 2016 посетителите ще видят GSM с индикация за подслушване чрез активни и пасивни системи за прихващане, технологии за сателитна интернет връзка (SPOT) и много други

Security Expo се организира съвместно с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X