Ит Лидери

Иновативни потребителски продукти на DISTREE EMEA 2016

Computer World

Стотици марки, предлагащи потребителска електроника, ще се съберат под един покрив на наближаващото тазгодишно издание на изложението масови ИКТ продажби и потребителски устройства DISTREE EMEA. Организаторите на събитието са подбрали десет предложения, които техни оценки притежават сериозен потенциал за продажби. Ето някои от тях:

Flapit – специалистът при социалните медии. Продуктът поддържа 11 социални мрежи: Facebook, Twitter, Yelp, Instagram, YouTube, Dianping, Zomato, VKontakte, Foursquare, Swarm и Tripadvisor. Това е интерактивно маркетинг устройство, насочено към бизнеса.

Квадрокоптер AP12 на AEE Technology. AEE се превърна в сериозен играч на бързо развиващия се пазар на потребителски безпилотни летателни апарати (т.нар. дронове). Новият продукт на компанията може да носи стабилизирана по три оси камера, способна да записва Full HD видео с 60 кадъра в секунда. Машината може да се намира до 25 мин. във въздуха и развива 70 км/ч.

König Smart Home Starter Kit на Nedis. Пускането на успешен продукт в категорията “умен дом” в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) би могло да донесе сериозни печалби. Стартовият комплект на Nedis може да се окаже точно това. Той представлява свързано с облака устройство, предлагащо аларми, наблюдение и възможности за автоматизация. Продуктът включва IP камера, позволяваща на потребителите да следят какво се случва в техния дом, двор или друга собственост.

Stackable Speaker от aiFi. Шведската компания предлага високоговорители с интересна функция – добавяне на нова колона (отстрани или отгоре на друга) за мигновено увеличаване на децибелите. Продуктът може да се похвали с Wave Dot технология, гарантираща безпроблемно разпределяне на звука из всички свързани говорители.

Устройство за виртуална реалност от Modecom. Продуктът VOLCANO BLAZE set представлява очила и слушалки в едно. Той е съвместим с всички смартфони, разполагащи с жироскопи и размер на екрана от 4,5 до 5,7 инча.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X