Ит Лидери

Билетите за второто издание на еCommCongress са вече в продажба

Computer World

От 15 февруари могат да бъдат закупени билети за второто издание на Конгреса за електронна търговия – еCommCongress. Тази година събитието вече ще е двудневно – на 8 и 9 април, а домакин отново ще бъде Интер Експо Център. До 21 февруари посетителите могат да се възползват от до 45% отстъпка от входната такса.

Миналогодишното издание на конференцията събра над 350 души. Тази година фокусът ще бъде върху дигиталния маркетинг за електронни търговци, растежа на онлайн магазини и тенденциите за изместване на потребителските маси от десктоп към мобилни устройства и продажба чрез тях.

Първия ден ще бъде с бизнес насоченост, а по време на втория ще бъде демонстрирана практическата част чрез работилници. Последните ще предоставят съвети по копирайтинг за онлайн магазини, фотография и работа с модели и предмети, анализ на данни и превръщането им в пари, както и превръщането на единичните покупатели към лоялни клиенти. Допълнително ще бъдат организирани и две напълно безплатни работилници, които за момента остават в тайна.

Организаторите от Events Bakery обещават интересен набор от лектори, който ще включва професионалисти в сферата, идващи отвъд границите на България – Лондон, Дъблин, Варшава и др., както и познати лица от България.

В рамките на eCommCongress ще бъде обособена и безплатна изложбена зона с акцент върху нетъуркинга. Част от изложителите са Stenik Group, Cloudcart и Storegecko (които са съответно платинени и златен партньори на събитието), както и Web Seller guru, Easy Аds и Rapido Express & Delivery.

Актуална информация за конференцията може да бъде открита на адрес ecomcongress.com, както и на мобилното приложение еCommCongress, достъпно за iОS и Android.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X